22.03.2019 Son güncelleme: 21.03.2019, 12:49

AFET KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

24 DAİRELİK KONUTLAR MODERN YAPISIYLA DİKKAT ÇEKİYOR 24 DAİRELİK KONUTLAR MODERN YAPISIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Kategori Sosyal İşler

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından ilçemiz Arhavi’de hayata geçirilen 24 konutluk Afet Evleri tamamlanarak hak sahiplerine teslimleri yapıldı. Afet konutları Anahtar teslim törenine Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Artvin Vali yardımcısı İdris Akça, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurumlarının daire amirleri ve hak sahibi vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Törende konuşma yapan protokol mensupları 24 daireden oluşan afet konutlarının hak sahiplerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, daha önce noter huzurunda yapılan kura sonucu belirlenen dairelerin anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

İlçe adına önemli projeler arasında yerini alan Afet Evleri geçtiğimiz yıllarda ilçemize bağlı köylerde oluşan doğal afetlerden ötürü mağduriyet yaşayan vatandaşlara yönelik yapıldı. Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından kontrollük iş ve işlemlerinin sonucunda Boğaziçi Mahallesi’nde tek blok ve 6 kat üzerine 24 daireden oluşan Afet Evleri Projesi yeni görünümüyle dikkat çekiyor. Hak sahipleri yapılan çalışmadan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.