21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

ARTVİN İL AFET VE ACİL DURUM KOORDİNASYON TOPLANTISI

TOPLANTI İLÇEMİZ ARHAVİ’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ TOPLANTI İLÇEMİZ ARHAVİ’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Sosyal İşler

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu 2018 yılı 2. toplantısını ilçemiz Arhavi’de Mobil Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirildi.  Toplantı Artvin vali yardımcısı İdris Akça başkanlığında, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu da katılımıyla kurul üyeleri ve İl Afet Müdahale Planında görevli ana çözüm ortağı Kurum/Kuruluş yetkililerinin katılımı ile yapıldı.

Arhavi belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda, ana çözüm ortağı kurum ve kuruluşlar görevli olduğu hizmet grubu operasyon planları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 22 Aralık 2018 18:40