27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

TÜRK KIZILAYI TARAFINDAN İLÇEMİZDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

PELİN ERKAN İÇİN DÜZENLENEN KAMPANYAYA İLGİ YOĞUNDU PELİN ERKAN İÇİN DÜZENLENEN KAMPANYAYA İLGİ YOĞUNDU
Kategori Genel Haberler

Türk Kızılay’ı, kan verme ve önemli bir yardım kampanyası için ilçemiz Arhavi’de kan bağışçıları ile buluştu. Seyyar kan verme aracı, ilik nakli bekleyen Pelin Erkan adına yapılan dönör kampanyası için ilçemiz cumhuriyet meydanında idi.

“Kardeşimiz Pelin için dönör ol umut ol” sloganıyla hazırlanan kampanya için gencinden yaşlısına pek çok yardımsever kan vermek için ilçemiz cumhuriyet meydanında buluştu.  Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu seyyar kan alma ünitesini ziyaret ederek kan bağışında bulunan öğrenciler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

15 Temmuz Cumhuriyet meydanında kurulan seyyar kan alma aracına gelen vatandaşlar yetkililer tarafından gerekli steril ortamda yapılan çalışma ile kan verdiler.  Önemli bir sosyal sorumluluk görevi olarak sağlıklı her bireyin kan bağışında bulunması gerektiğini belirten başkan Hekimoğlu, Pelin Erkan kardeşimiz için gerçekleştirilen bu kampanya ile kendisine umut olacak dönörü bulup, sağlığına kavuşturmayı umduklarını ifade etti.