21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

ARHAVİ BELEDİYESİ'NDEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA

"GİYSİ VE AYAKKABI KUMBARALARI" İLÇENİN BELLİ BAŞLI NOKTALARINA KONULDU "GİYSİ VE AYAKKABI KUMBARALARI" İLÇENİN BELLİ BAŞLI NOKTALARINA KONULDU
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. Daha önce “Hayır Çarşısı” adı altında kullanılmış giysileri ihtiyaç sahipleri ile buluşturan Arhavi Belediyesi, şimdi de "Giysi Ve Ayakkabı Kumbarası" adındaki seyyar toplama ünitelerini ilçenin belli başlı yerlerine yerleştirdi.

Özel olarak hazırlanan kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbaralarıyla ihtiyaç duyulmayan giysi, çanta, ayakkabı, havlu, yatak örtüsü, battaniye gibi eşyaların daha kolay toplanmasını ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sağlanacak. Kumbaralarda toplanan ve zaman içinde biriken eşyalar tasnif edilip temizlenmelerinin ardından yine Arhavi Belediyesi tarafından hayata geçirilmiş olan Hayır Çarşısı'nda ihtiyaç sahipleriyle buluşturulacak. Kumbaralar da biriken ve temizlenmesi veya kullanılması mümkün olmayan eşyalar ise geri dönüşüm merkezlerine gönderilerek tekrar üretime kazandırılması sağlanacak.

İlçemizin belli başlı noktalarına konulan 8 adet giysi ve ayakkabı kumbaraları bir sosyal sorumluluk projesi olarak ilçe sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Son Düzenlenme Perşembe, 20 Aralık 2018 12:52