21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

BAŞKAN VEKİLİ TURGAY ATASELİM VATANDAŞLARIN SORUNLARIYLA İLGİLENİYOR

Kategori Genel Haberler

Belediye başkan vekilliği görevini yürüten Turgay Ataselim vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Ataselim vekalet ettiği belediye başkanlık görevinde vatandaşları belediye başkanlık makamında ağırlıyor.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun resmi işleri nedeniyle şehir dışında bulunması nedeni ile başkan vekilliği görevini yürüten Turgay Ataselim hemen hemen hergün farklı şekilde istek ve talepleri olan vatandaşları tek tek dinleyip not alan, sorunlarıyla ilgilenip onlara yardım etmeye çalışan başkan vekili Turgay Ataselim, imkanlar nispetinde işlerin yürütülmesi ile ilgili birimleri devreye sokuyor.