21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE İLÇE KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTIDA BAĞIMLILIK İLE MÜCADELEYE KARARLIKLA DEVAM EDİLECEĞİ VURGULANDI TOPLANTIDA BAĞIMLILIK İLE MÜCADELEYE KARARLIKLA DEVAM EDİLECEĞİ VURGULANDI
Kategori Genel Haberler

Bağımlılık İle Mücadele İlçe Kurulu Toplantısını Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Bağımlılık ile mücadelede durum tespiti ve uygulanması gereken faaliyetlerin ele alındığı toplantı ilçe kaymakamı Hasan Ongu başkanlığında, Arhavi Belediyesi başkan vekili Turgay Ataselim, i̇lçe Jandarma Komutanlığı, ilçe Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bağımlılık ile mücadele sürecinde ilçedeki mevcut durumu tespit etmek ve uygulanması gereken faaliyetlerin, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve koordinasyon içerisinde yürütülmesini ve takibini sağlamayı amaçlayan toplantıda, kurum amirleri ve yetkilileri kendi kurumlarındaki bağımlılık ile mücadele konularında ki bilgileri kurul üyeleriyle paylaştılar.

Bağımlılık ile mücadelede yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle bağımlılık ile ilgili mücadeleye kararlıkla devam edileceği vurgulandı.

Son Düzenlenme Salı, 18 Aralık 2018 12:09