21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

VOLEYBOLDA TÜRKİYE KUPASI BAŞLIYOR

AXA SİGORTA KUPA VOLEY ERKEKLER KATEGORİSİNDE 1.ETAP EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU AXA SİGORTA KUPA VOLEY ERKEKLER KATEGORİSİNDE 1.ETAP EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU
Kategori Spor

2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde 1. Devre karşılaşmalarının sona ermesinin ardından, sıralamada 5 ile 12’nci sıra arasında yer alan sekiz takım, Ankara Volley Hotel toplantı salonunda gerçekleşen, “2018 -2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi” kura çekimi sonucunda eşleşti.

Kura çekimine; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, kulüp temsilcileri, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve basın mensupları katıldı.

Kura çekimi öncesinde açılış konuşmasını yapan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; “Erkeklerde bu yıl 26.kez düzenlenecek Kupa Voley’de voleybol kalitesi yüksek, bol heyecanlı karşılaşmalar bizleri bekliyor. Kura çekiminin herkese hayırlı olmasını diliyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

2018 – 2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1. etap eşleşmeleri şu şekilde:

İkbal Afyon Bld. Yüntaş – Ziraat Bankası

Jeopark Kula Bld. – Fenerbahçe

İstanbul BBSK – İnegöl Bld.

Tokat Bld. Plevne – Arhavi Bld.

2018 – 2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1. etabında ilk karşılaşmalar, 22-23 Aralık 2018, ikinci karşılaşmalar ise; 26-27 Aralık 2018 tarihlerinde oynanacak. Arhavi Belediyespor voleybol takımımız Tokat Bld. Plevne takımı ile ilk karşılaşmayı 23 Aralık saat:15.00’te Arhavi Spor Salonunda yapacak.

Son Düzenlenme Pazartesi, 17 Aralık 2018 13:44