27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04
HALKBANK : 3 – 0 : ARHAVİ BELEDİYESPOR, ARHAVİSPOR: 0 – 1 : KENDİRLİ BELEDİYESPOR HALKBANK : 3 – 0 : ARHAVİ BELEDİYESPOR, ARHAVİSPOR: 0 – 1 : KENDİRLİ BELEDİYESPOR
Kategori Spor

Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımımız ve futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor futbol takımımız rakiplerine üstünlük sağlayamayarak haftayı mağlubiyetle kapattılar.  Her iki ligde de ilk yarılar tamamlandı.

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, Efeler Ligi 11. hafta karşılaşmasında deplasmanda Halkbank voleybol takımı ile karşılaştı. Lig lideri güçlü rakibi karşısında 3 seti de kaybeden temsilcimiz Arhavi Belediyespor karşılaşmadan mağlup ayıldı. Efeler liginde oynanan 11. Hafta karşılaşmalarıyla ilk yarı sona ererken temsilcimiz ilk yarıyı 9. Sırada tamamladı.

Diğer yandan Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 13. hafta mücadelesinde Arhavispor futbol takımımız Kendirli Belediyespor takımını Arhavi şehir stadında ağırladı.   90 dakika sonunda sahadan galip ayrılan taraf 0-1’lık skorla konuk takım Kendiri Belediyespor oldu. Ligde ilk yarı biterken takımımız ligin ilk yarısını 8. Sırada tamamladı.

Son Düzenlenme Pazartesi, 17 Aralık 2018 08:44