27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

ATMACALAR 10. HAFTAYI GALİP KAPATTI

ARHAVİ BELEDİYESPOR : 3 - 0 : JEOPARK KULA BELEDİYESPOR ARHAVİ BELEDİYESPOR : 3 - 0 : JEOPARK KULA BELEDİYESPOR
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi bugün oynanan müsabakalar ile devam ediyor. Ligin 10. hafta karşılaşmasında Arhavi Belediyespor voleybol takımımız, Arhavi Spor Salonu'nda Jeopark Kula Belediyespor takımını ağırladı. Karşılaşmayı Artvin Valisi Yılmaz Doruk, ilçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da takip etti. Temsilcimiz karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Arhavi Spor Salonu'nda kalabalık seyirci desteği altında oynanan karşılaşmada Arhavi Belediyespor voleybol takımımız her üç sette de rakibine bariz bir üstünlük kurarak karşılaşmayı kazanmasını bildi. Karşılaşmanın setleri; birinci set; 25-14, ikinci set; 25-13 ve üçüncü set; 25-22 skorlarla Arhavi Belediyespor voleybol takımımızın üstünlüğü ile tamamlandı ve temsilcimiz karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Temsilcimiz Arhavi Belediyespor Efeler Ligi’nin 11. haftasında deplasmanda Halkbank voleybol takımı ile karşılaşacak. Müsabaka 15 Aralık Pazar günü Ankara Başkent Spor Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak.

Son Düzenlenme Çarşamba, 12 Aralık 2018 15:44

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »