21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45
İLÇEMİZİ TEMSİL EDEN TAKIMLARDAN VOLEYBOLDA BU HAFTA ÜZÜLÜRKEN FUTBOLDA SEVİNDİK İLÇEMİZİ TEMSİL EDEN TAKIMLARDAN VOLEYBOLDA BU HAFTA ÜZÜLÜRKEN FUTBOLDA SEVİNDİK
Kategori Spor

Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor bu hafta sonu deplasmanda mücadele etti. İlçemizi temsil eden takımlardan voleybolda bu hafta üzülürken futbolda sevindik.

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, Efeler Ligi 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda, İnegöl belediyespor takımına misafir oldu. Bursa İnegöl Spor Salonunda oynanan karşılaşma 3-1’lik takımımızın mağlubiyetiyle sona erdi. Önemli karşılaşmadan puan alamayan Arhavi Belediyespor, ligte 9. sırada yer alıyor. Temsilcimiz 10. hafta karşılaşmasında 12 Aralık Çarşamba günü Arhavi ilçe stadında Jeopark Kula Belediyespor takımı ile karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 12. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımı Bayburt Belediyespor takımı ile karşılaştı. Temsilcimiz karşılaşmayı 0-1’lik skorla tamamlayarak maçtan galip ayrıldı. Takımımız 13. haftada kendi evinde Kendirli Belediyespor’la karşılaşacak.