21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

“AYSHE BUTİK” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU KESTİ AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU KESTİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Giyim sektöründe “Ayshe Butik” adıyla açılan yeni iş yeri için görkemli bir tören düzenlendi. Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nda hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış törenine siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Bayan giyim üzerine yeni açılan işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahibini bu girişkenliğinden dolayı tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi, kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta Başkan Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.