26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI KIŞLA ARHAVİ’DE

İSRAFİL KIŞLA İLK ZİYARETİNİ ARHAVİ BELEDİYESİNE YAPI İSRAFİL KIŞLA İLK ZİYARETİNİ ARHAVİ BELEDİYESİNE YAPI
Kategori Ziyaretler

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Artvin eski Milletvekilimiz Dr. İsrafil Kışla Artvin ziyareti kapsamında ilçemiz Arhavi’ye de ziyarette bulundu. Kışla’nın ilk ziyareti Arhavi Belediyesine olurken, kendilerini Arhavi belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti Arhavi ilçe Başkanı Ufuk Yıldız ve ilçe teşkilatı, meclis üyeleri ve belediye birim amirleri karşıladı.

Resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Artvin’e gelen İsrafil Kışla’nın ilk durağı Arhavi oldu. Arhavi Belediyesi başkanlık makamında ağırlanan İsrafil Kışla, belediye başkanı coşkun Hekimoğlu başta olmak üzere parti teşkilatı, belediye birim amirleri ve personelleri tarafından yeni görevi nedeni ile bir kez daha tebrik edildi ve Başkan Hekimoğlu tarafından kendisine plaket takdiminde bulunuldu. Tebrikleri kabul eden Kışla, her zaman olduğu gibi Arhavi’ye her türlü desteği vereceğini belirtti. Kendisi yakın zamanda Artvin’de gerçekleştirilecek resmi bir açılış için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  davet edilmesi çalışmasını başlatacağını da belirtti.

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla bundan sonra da Artvin’e ziyaretlerini gerçekleştireceğini ve Arhavi’ye daha geniş zaman ayıracağını ifade etti.   Ziyarette ayrıca ilçede bu güne adar yapılan kamu yatırımlarıyla ilgili kendisine bilgiler verildi.

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla belediye ziyaretinin ardından ilçe kaymakamlığını ziyaret etti ve ilçe kaymakamı Hasan Ongu ile bir araya geldi.

Ardından geçtiğimiz günlerde hizmete giren yeni adliye binasına geçen İsrail Kışla, burada Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Türetken, Cumhuriyet Savcısı Gaffar Bozan ve Hakime Kübra Güneş tarafından karşılandı. Yeni adliye binasını gezen İsrafil Kışla’ya burada bina hakkında bilgiler verildi.

Yeni Adliye binası önünde gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından İsrafil Kışla ilçeden ayrılarak Artvin’e hareket etti.

Son Düzenlenme Cuma, 07 Aralık 2018 11:50