17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU’NDAN H.G. ANADOLU LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ YURDUNA ZİYARET

HEKİMOĞLU ÖĞRENCİLERLE AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU HEKİMOĞLU ÖĞRENCİLERLE AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ilçemiz Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi’nde eğitim gören ve kız öğrenci yurdunda kalan öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Arslanoğlu, yurttan sorumlu müdür yardımcısı Sibel Soydan, okul aile birliği başkanı Çağlayan Dindar ve öğretmenler yer aldı.

Yurdun yemekhanesinde bir araya gelen ziyaretçiler öğrencilerle birlikte akşam yemeği yediler. Yemek sonrası öğrencilerin sorunlarını dinleyip not alan başkan Hekimoğlu ayrıca öğrencilerle eğitim üzerine sohbetler ettiler. Ziyarette ayrıca yurt ortamı ile ilgili, iyileştirilen yemekhane ve diğer bölümler ile ilgili bilgiler aktarıldı. Öğrenciler Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu ve beraberindekiler ile birlikte yemek yiyip sohbet etme fırsatı buldukları için duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Son Düzenlenme Cuma, 07 Aralık 2018 14:32