17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ÖNCESİ ARHAVİ SPOR SALONUNDA ANLAMLI ETKİNLİK 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ÖNCESİ ARHAVİ SPOR SALONUNDA ANLAMLI ETKİNLİK
Kategori Sosyal İşler

Arhavi’de eğitim gören özel eğitim öğrencileri Türkiye Voleybol Federasyonu, Arhavi Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yaptıkları farkındalık etkinliğiyle, hayatın her anında var olabildikleri gösterdiler.

Öğrenciler özel eğitim öğretmeni Zuhal Uluyurt, Burçak Sevindik ve Funda Şermetoğlu rehberliğinde “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” öncesi, Arhavi spor salonunda, Arhavi Belediyesi ve Galatasaray voleybol takımları arasında oynanan Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi karşılaşmasına “Engeller Hayatın Ritmini Yakalamaya Engel Olamaz” pankartı ile çıktılar. Voleybolcular ile verilen bu güzel görüntülerin ardından, öğrenciler tribündeki yerlerini alarak takımımızı desteklediler.

Son Düzenlenme Pazar, 02 Aralık 2018 18:35