21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45
 ARHAVİ BELEDİYESPOR: 1-3 :GALATASARAY, ARHAVİSPOR: 1 – 2 :KELKİT BELEDİYE HÜRRİYETSPOR ARHAVİ BELEDİYESPOR: 1-3 :GALATASARAY, ARHAVİSPOR: 1 – 2 :KELKİT BELEDİYE HÜRRİYETSPOR
Kategori Spor

İlçemiz Arhavi Pazar günü iki önemli spor müsabakasına ev sahipliği yaptı. Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımımız ve futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor futbol takımımız rakiplerine üstünlük sağlayamayarak haftayı mağlubiyetle kapattılar.

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, Efeler Ligi 8. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Galatasaray voleybol takımı ile karşılaştı. Karşılaşmaya gerek ilçemizden gerekse çevre il ve ilçelerden yoğun bir taraftar katılımı oldu. Arhavi spor salonu tıklım tıklım dolarken birçok taraftar ise salona giremedi.

Karşılaşmada her iki takımında birbirlerine bariz bir üstünlük kuramazken maçın skorunu küçük hatalar belli etti. Takımımız sahadan 3-1’lik skor ile mağlup ayrılırken taraftarlarımızın takımımıza olan destekleri, coşkusu ve centilmenliği yine tam not aldı. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tribünleri hınca hınç doldurup takımı yalnız bırakmayan hemşerilerimize ve bizlere bu heyecanı yaşatan takımımıza teşekkür ettiğini dile getirdi.

Diğer yandan Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 11. hafta mücadelesinde Arhavispor futbol takımımız Kelkit Belediye Hürriyetspor takımını Arhavi şehir stadında ağırladı.   90 dakika sonunda sahadan galip ayrılan taraf 1-2’lık skorla konuk takım Kelkit Belediye Hürriyetspor oldu. Takımımız ligin 12. Haftasında deplasmanda Bayburt Belediyespor ile karşılaşacak.

Son Düzenlenme Pazar, 02 Aralık 2018 17:33

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »