17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

FUTBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARIMIZ BU HAFTA ÇOK ÖNEMLİ MÜSABAKALARA ÇIKACAK

TEMSİLCİLERİMİZ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR TEMSİLCİLERİMİZ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu’na bağlı Efeler Ligi’nde ilçemizi temsil eden Arhavi Belediyespor Erkek Voleybol takımımız ile Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’taki futbol takımımız Arhavispor, bu hafta önemli müsabakalara çıkıyor. Her iki takımın da kendi evinde ter dökeceği karşılaşmalar için hazırlıklar sürüyor.

Arhavispor futbol takımı ligin 11. haftasında Kelkit Belediye Hürriyetspor ile 2 Aralık 2018 Pazar günü Saat:12.00’da Arhavi İlçe Stadı’nda karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sarıkamış Gençlerbirliği takımını 2-0’lık skorla yenip ilçeye dönen takım oyuncuları, bu hafta da mutlak galibiyet parolasıyla ter dökeceklerini dile getirdi. Takıma moral vermek adına idmanları takip eden 08,5 Taraftar Grubu da sarı-siyahlı takıma destek olduklarını belirtti.

Öte yandan Galatasaray takımı ile zorlu bir mücadeleye girecek olan voleybol takımımız 2 Aralık 2018 Pazar günü Saat:14.00’da İlçe Spor Salonu’nda karşılaşacak. Maç öncesi antrenmanlarını sürdüren takım için Antrenör Ahmet Kavaz, Galatasaray takımı için sıkı çalıştıklarını dile getirip taraftar grubuna da bu önemli karşılaşmada takımı yalnız bırakmayıp tribünde yerlerini almalarını istedi.

Müsabakalar öncesi açıklama yapan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise, her iki takıma da başarılar dileyip takımlara destek olmak adına tüm sporseverleri Arhavi İlçe Stadı’na ve ardından İlçe Spor Salonu’na davet ettiğini dile getirdi.

Son Düzenlenme Cuma, 30 Kasım 2018 15:48

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »