17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

CUMHURİYET MAHALLESİ HAM YOL AÇMA ÇALIŞMALARI

BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN YENİ TALİ YOL AÇILIYOR BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN YENİ TALİ YOL AÇILIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri ilçenin birçok noktasındaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çalışmaların bir tanesi de ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde sürüyor. Söz konusu bölgede Kapisre Deresi yanında bulunan ve Kale, Yemişlik ile Cumhuriyet Mahallelerini birbirine bağlayan üçüncü köprünün olduğu bölgeden Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlantı yolu olarak ham yol açma çalışmaları start aldı.

Açılacak olan yeni ham yolun mevcut ana güzergâha bağlanacağını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, özellikle mahalle sakinleri için ulaşım sorunlarının rahatlaması adına büyük bir kolaylık olacağına vurgu yaptı. Ayrıca Başkan Hekimoğlu, Prof. Dr. Mehmet Genç Caddesi olarak bilinen bölgedeki ham yol açma çalışmalarının ardından önümüzdeki günlerde yine aynı bölgede modern ve estetik bir görünüme kavuşması için çalışmaların tekrar başlatılacağının da altını çizdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 29 Kasım 2018 14:09