17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KİTAPÇIĞINDA TEB MENÇUNA CUP ULUSLARARASI BAYANLAR TENİS TURNUVASI’NDAN BAHSEDİLİYOR

ARHAVİ GERÇEKLEŞTİRİLEN SPOR ORGANİZASYONUYLA ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR ARHAVİ GERÇEKLEŞTİRİLEN SPOR ORGANİZASYONUYLA ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR
Kategori Spor

İlçemizin ev sahipliğini yaptığı TEB Mençuna Cup Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası, Türkiye Tenis Federasyonu kitapçığındaki yerini aldı. Federasyonun Genel Kurul Faaliyet Programında 2017 yılında yapılan ve 60 bin dolar ödüllü dev organizasyondan bahsedildi. Ülke çapında tüm spor kuruluşları, kulüp ve derneklere dağıtılan kitapçıkta Arhavi’nin adı bir kez daha spor organizasyonuyla anılmış oldu.

TEB Mençuna Cup Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası bilindiği üzere Arhavi Belediyesi’nin desteğiyle 45. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde ilçemizde gerçekleştirilmiş ve yaklaşık 20’ye yakın ülkeden 60 sporcunun katıldığı önemli bir organizasyondu. Ülkemizi temsilen katılan Ayla Aksu önemli bir başarı elde ederek finale yükselmiş ve Rus Raket Valeriya Savinykh ile çok iyi bir maç sergilemişti.

Bu çok önemli organizasyonun ardından federasyonun faaliyet raporu kitapçığında yer almak Arhavi’nin sporda geldiği yeri açıkça gösterdiğini dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu; “Arhavi’nin adı spor dalında gerçekleştirilen önemli başarı öyküleriyle anılmaya devam edecektir. Sportif faaliyetleri destekleyip bizi organizasyonlarımızda yalnız bırakmayan ilçe halkına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.