17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK HALK OYUNLARI EKİBİ ANKARA’YA YOLCU EDİLDİ

FOLKLOR EKİBİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA SAHNE ALACAK FOLKLOR EKİBİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA SAHNE ALACAK
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yapılacak olan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Büyükler Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıktı. Kafile Arhavi Gösteri Merkezi’nden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından Ankara’ya yolcu edildi.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Büyükler Türkiye Şampiyonası 28-30 Kasım tarihleri arasında Başkent Ankara’da, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye şampiyonası, Geleneksel Düzenlemeli ve Geleneksel Düzenlemesiz dal olmak üzere iki kategoride yapılacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayan ekibimiz turnuvada 30 Kasım Cuma günü Düzenlemeli Dal’da gösteri yapacak.

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi eğitmeni Ersin Altın, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Büyükler Türkiye Şampiyonası’na hazır olduklarını belirtti. Gençleri Ankara’ya yolcu etmeye Arhavi Gösteri Merkezi’ne gelen Başkan Hekimoğlu ise, ekibin Türkiye şampiyonasında ilçemizi başarı ile temsil edeceklerine inandığını belirterek, kafileye iyi yolculuklar temennisinde bulundu. Çekinilen fotoğrafların ardından kafile, Ankara iline hareket etti.