17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17
İLÇEMİZİ TEMSİL EDEN TAKIMLARDAN VOLEYBOLDA BU HAFTA ÜZÜLÜRKEN FUTBOLDA SEVİNDİK İLÇEMİZİ TEMSİL EDEN TAKIMLARDAN VOLEYBOLDA BU HAFTA ÜZÜLÜRKEN FUTBOLDA SEVİNDİK
Kategori Spor

Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor bu hafta sonu deplasmanda mücadele etti. İlçemizi temsil eden takımlardan voleybolda bu hafta üzülürken futbolda sevindik.

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, Efeler Ligi 7. hafta karşılaşmasında deplasmanda, Fenerbahçe takımına misafir oldu. İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada yaklaşık 2000’e yakın Arhavili tribündeki yerini aldı. Taraftar desteğine rağmen karşılaşma 3-0’lık takımımızın mağlubiyetiyle sona erdi. Önemli karşılaşmadan puan alamadıklarını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tribünleri hınca hınç doldurup takımı yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ettiğini dile getirdi. Bu sonuçla Arhavi Belediyespor, ligte 8. sırada yer alıyor. Temsilcimiz önümüzdeki hafta Galatasaray takımı ile kendi evinde karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 10. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımı Sarıkamış Gençlerbirliği takımı ile karşılaştı. 90 dakika sonunda 2-0’lık skorla tamamlanan maçtan Arhavispor galip ayrıldı. Takımımız 11. hafta kendi evinde Kelkit Belediye Hürriyetspor’la karşılaşacak.