17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

Arhavi Belediyespor Takımımız Bu Hafta İstanbul'da Fenerbahçe İle Karşılaşacak

Atmacalar Taraftar Grubu Voleybol Takımımıza Destek Olmak İçin Yola Çıktı Atmacalar Taraftar Grubu Voleybol Takımımıza Destek Olmak İçin Yola Çıktı
Kategori Spor

Efeler Ligi’nde ilçemizi temsil eden Arhavi Belediyespor erkek voleybol takımımız bu hafta çok önemli bir maça çıkıyor. Ligin 7. haftasında deplasmanda ter dökecek olan takımımız için Atmacalar Taraftar Grubu da takımın ardından yola çıktı. İstanbul'da oynanacak olan maç için taraftarlar Arhavi Gösteri Merkezi'nden yolcu edildi.

Geçen hafta Ziraat Bankası takımı ile kendi evinde 3-1 gibi önemli bir galibiyetin ardından takımın Fenerbahçe maçına da hazır olduğunu belirten Antrenör Ahmet Kavaz, bu hafta da mutlak galibiyet parolasıyla ter dökeceklerini dile getirdi. Taraftar grubundan önce takım ile birlikte yola çıkan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise, İstanbul'da yaşayan Arhavilileri bu çok önemli maça davet ederek takıma destek olma çağrısında bulundu. A

Çekinilen fotoğrafların ardından ekip, İstanbul iline hareket etti. Ligin önemli takımlarından olan Fenerbahçe ile yapılacak olan müsabaka 25 Kasım 2018 Pazar günü Saat:14.00’da İstanbul Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak.

Son Düzenlenme Cumartesi, 24 Kasım 2018 13:29

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »