17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN ÖZAY OTEL’DE KONFERANS DÜZENLENDİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN ÖZAY OTEL’DE KONFERANS DÜZENLENDİ
Kategori Sosyal İşler

Mevlid-i Nebi Haftası münasebeti ile Arhavi İlçe Müftülüğü tarafından Arhavi Özay Otelde, önemli konu ve konukların katılımı ile bir konferans düzenlendi. Konferansa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkan Vekili Turgay Ataselim, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Konferansın konuşmacı konuğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr. Muhammet Yılmaz idi. Yılmaz, dinlemeye gelenlere  “Hz. Peygamber ve Gençlik” konulu konuşmasını yaptı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. İlçe Müftüsü Yusuf Çakır tarafından açılış konuşmasının yapıldığı programda sırasıyla protokol üyeleri de konuşmalarını yaptı ve Hz. Peygamber ve Gençlik konulu sinevizyon gösterisi sunuldu. Ardından 4-6 yaş arası Kur’an Kursu öğrencilerinden ilahi dinletiler dinlendi. Daha sonra Öğretim Üyesi Doç Dr. Muhammet Yılmaz tarafından gecenin anlamına binaen söyleşide bulunuldu. Hz. Peygamber ve Gençlik hakkında yapmış olduğu konuşması, salonu dolduran tüm vatandaşlar tarafından ilgi ile dinlendi. Hediyelerin takdiminin ardından program son bulmuş oldu.

Son Düzenlenme Cumartesi, 24 Kasım 2018 13:21