17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

İLÇE MÜFTÜSÜ YUSUF ÇAKIR BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. İlçemize atanan İlçe Müftüsü Çakır’ı Başkan Hekimoğlu makamında misafir etti.

Bir süre önce Başkan Hekimoğlu’nun ziyaretine, iade-i ziyaret yapan İlçe Müftüsü Çakır, Başkan Hekimoğlu ile karşılıklı hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Ayrıca Başkan Hekimoğlu Mevlid Kandili programı kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından organize edilecek olan konferans ile ilgili bilgiler aldı. Karşılıklı hoş sohbetin ardından İlçe Müftüsü Çakır, Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliği için teşekkür etti. Ziyaret birlikte çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 22 Kasım 2018 16:40