17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17
İLÇEDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU MAKAMINDA AĞIRLADI İLÇEDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Hacılar İlk/Ortaokulu İdarecileri Başkan Hekimoğlu’na Ziyarette Bulundu

Arhavi Hacılar ilk/Ortaokulu Okul Müdürü Hasan Gölcükçü, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Özpervan ve üyeleri ile özel eğitim sınıfı öğrenci velileri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Hekimoğlu gelen konuklarını başkanlık makamında kabul etti.

Özel eğitim sınıfı ve öğrencileri hakkında genel bir değerlendirmenin yapıldığı ziyarette öğrenci velileri sınıfın eksikleri hakkında Başkan Hekimoğlu’ndan destek istedi. Öğrencilerin talepleri doğrultusunda her konuda desteğe hazır olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu ise, onların ihtiyaçlarını karşılamak, destek olmak ve daha rahat ortamda eğitimlerine devam etmek adına her türlü faaliyette görev almaktan gurur duyacağının altını çizdi.

Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Başkan Hakimoğlu’nu Ziyaret Ederek Okulun Eksikleri Hakkında Bilgi Verdi

Hacılar İlk/Ortaokulu okul idarecilerinin ardından Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi okul idarecileri de Başkan Hekimoğlu’na Ziyarette Bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Yaşar Yılmaz, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri yer aldı.

Ziyarette okul idarecileri Başkan Hekimoğlu’na okulun eksikleri hakkında bilgi verdi. İlçede eğitime yönelik sosyal projelerin ve okullardaki eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğinden bahseden Başkan Hekimoğlu, eğitim seviyesinin iyi seviyelere çıkarılması adına öğrenciler için her türlü desteğe devam edeceklerini dile getirdi.

Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Başkan Hekimoğlu’nu Ziyaret Etti

Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaretinin akabinde Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de ziyarette bulundu. Öğrencilerin yanı sıra Okul Müdürü İlker Sarıhan ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Hale Hilal Duru’nun da yer aldığı ziyarette Başkan Hekimoğlu’na 24 Kasım Öğretmenler Günü için davetiye getirdiler.

24 Kasım Cumartesi günü Saat:11.15’te okulun konferans salonunda yapılacak olan kutlama töreninde hazır olacaklarını belirten Başkan Hekimoğlu, ziyarete gelen Okul Müdürü Sarıhan ve öğrencilere teşekkürlerini iletti. Ziyaret öğrencilerin Başkan Hekimoğlu’na Öğretmenler Günü hatırası olarak yaptıkları hediyeyi sunmalarının ardından son buldu.

Fatih Sultan Mehmet İlk/Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmenleri Sınıflarındaki Eksikler Nedeniyle Başkan Hekimoğlu’na Yardım Talebinde Bulundular

Son ziyaret Fatih Sultan Mehmet İlk/Ortaokulunda görev yapan özel eğitim öğretmenleri tarafından yapıldı. Okulun özel eğitim öğretmenlerinden Zuhal Uluyurt ile Burçak Sevindik, sınıflarındaki eksiklikler nedeniyle Başkan Hekimoğlu’ndan yardım talebinde bulundular. Ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapacakları etkinlikle ilgili de destek istediler. Ziyaretlerin hepsine cevap vermek için çabaladığını belirten Başkan Hekimoğlu, sınıftaki eksiklerle ilgili bilgileri alarak özel eğitim sınıfı öğrencileri için malzeme yardımında bulunacaklarını dile getirip etkinlikle ilgili de her türlü desteği sağlayacağını söyledi.