17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

KURULUŞUNUN 155. YIL DÖNÜMÜNDE BAŞKAN HEKİMOĞLU ZİRAAT BANKASI’NI ZİYARET ETTİ

ŞUBE MÜDÜRÜ NEŞE KÖROĞLU BAŞKAN HEKİMOĞLU'NU MAKAMINDA AĞIRLADI ŞUBE MÜDÜRÜ NEŞE KÖROĞLU BAŞKAN HEKİMOĞLU'NU MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Ziraat Bankası’nın 155. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Şubesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Ziraat Bankası Arhavi Şube Müdürü Neşe Köroğlu, gelen konuklarını makamında ağırladı.

1863 yılında milli bankacılığın ilk örneği olarak açılan Ziraat Bankası’na yapılan ziyarette Başkan Hekimoğlu, Ziraat Bankası’nın 155 yıllık tarihiyle ülke genelindeki öneminden bahsederek Müdür Köroğlu’na ve personellere tebrikte bulundu. İlçeye ve gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü ziyaret karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından bankadan ayrılan Başkan Hekimoğlu caddedeki diğer esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaş ve Başkan Arasında geçen sohbetin konusu ise Arhavi Belediyespor’un Hafta sonu aldığı galibiyetti

Son Düzenlenme Salı, 20 Kasım 2018 16:21

Bu kategoriden diğerleri: EĞİTİM KURUMLARI ZİYARETİ »