17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17
ATMACALAR DESTAN YAZDI; ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 -1 : ZİRAAT BANKASI ATMACALAR DESTAN YAZDI; ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 -1 : ZİRAAT BANKASI
Kategori Spor

Arhavi Spor Salonu, Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi 6. Haftasında muhteşem bir maça sahne oldu. Ligin güçlü ekiplerinden Ziraat Bankası’nı konuk eden Arhavi Belediyespor voleybol takımımız rakibini ortaya koyduğu güzel oyunla 3-1 mağlup etti. Taraftarların salonu tıklım tıklım doldurduğu karşılaşma TRT Spor kanalından da canlı olarak yayınlandı. Karşılaşmayı Ziraat bankası genel müdürü hemşerimiz Hüseyin Aydın da takip etti.

Efeler Ligi’nin 6. Haftasında ilçemiz önemli bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Ligde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken temsilcimiz Arhavi Belediyespor voleybol takımı, ligin en iddialı takımlarından Ziraat Bankası’nı ağırladı.

Geçen hafta aldığı galibiyetin ardından seri yakalamak isteyen ekibimiz galibiyet parolasıyla sahadaydı. Salonu adeta tıka basa dolduran taraftarların desteği bir an olsun durmazken, ekibimiz güçlü oyununu sahaya yansıtmasını bildi. Karşılaşmanın ilk setini kaybetmesine rağmen art arda üç seti de alan takımımız sahadan 3-1 lik skorla galip ayrıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, öncelikle salonu dolduran gencinden yaşlısına, kadın, erkek, çocuk tüm taraftarlara, takımımıza olan desteklerinden ve ilçemizin misafirperverliğini ve spor kültürünü tüm Türkiye ye bir örnek olarak gösterdikleri için gönülden teşekkür ettiğini ifade etti. Hekimoğlu, başta takım antrenörü Ahmet Kavaz olmak üzere tüm sporcuları ve teknik heyeti güzel oyun ve galibiyetten dolayı tebrik ederek teşekkür etti.

Son Düzenlenme Pazar, 18 Kasım 2018 21:36