17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NİN AÇTIĞI KURSLARA İLGİ SÜRÜYOR

İLÇE PROTOKOLÜ KURSLARI ZİYARET ETTİİLÇE PROTOKOLÜ KURSLARI ZİYARET ETTİ İLÇE PROTOKOLÜ KURSLARI ZİYARET ETTİİLÇE PROTOKOLÜ KURSLARI ZİYARET ETTİ

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kursları ziyaret ederek, kurs öğretmenleri ve kursiyerleri ile görüştü. Ziyarete İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ile Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri katıldı.

Kursları gezen Kaymakam Ongu, Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler yapılan çalışmalarla ilgili kursiyerler, usta öğreticiler ve yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Hekimoğlu, bu tür faaliyetlerin kursa gelen vatandaşların meslek öğrenebilmeleri açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Kurslara vatandaşların büyük ilgi gösterdiğine değinen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Hüsnü Özcan, 62 kurs ve 1200 kursiyerle faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Ortaya çıkarılan ürünlerin Nisan ayında açılacak olan Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Sergisi’nde usta öğreticiler öncülüğünde ve kursiyerlerle birlikte yapılacak çalışmalar sergileneceğini dile getirdi. Ziyaret sonunda Kaymakam Ongu ve Başkan Hekimoğlu, kurs usta öğrencilerine ve kursiyerlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.