17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

ARHAVİ BELEDİYESPOR – ZİRAAT BANKASI MÜSABAKASI PAZAR GÜNÜ SAAT:15.30’DA İLÇE KAPALI SPOR SALONU’NDA OYNANACAK

TÜM HALKIMIZ BU ÖNEMLİ MAÇA DAVETLİDİR TÜM HALKIMIZ BU ÖNEMLİ MAÇA DAVETLİDİR
Kategori Spor

Efeler Ligi’nde ilçemizi temsil eden Arhavi Belediyespor erkek voleybol takımımız, bu hafta Ziraat Bankası ile karşılaşacak. Ligin 6. haftasında kendi evinde ter dökecek olan takımımız çok iddialı bir maça hazırlanıyor.

Geçen hafta İkbal Afyon Belediye Yüntaş takımı ile deplasmandan 3-0 gibi önemli bir galibiyetle dönen takımın moralinin yüksek olduğunu belirten Antrenör Ahmet Kavaz, bu haftaki müsabakadan da mutlak galibiyetle ayrılacaklarını dile getirdi.

Bu hafta kendi evinde oynanacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak olan müsabaka öncesi Atmacalar Taraftar Grubu tarafından tribünde koreografi çalışması yapılacak. Bu sebeple tüm taraftarların maçın başlamasından 1 saat önce İlçe Kapalı Spor Salonu’ndaki tribünde yerlerini alması istenmektedir. Ayrıca taraftar grubu tarafından maç boyunca canlı atmaca ve tulum eşliğinde tezahüratlar yapılacaktır. Ligin önemli takımlarından olan Ziraat Bankası ile yapılacak olan müsabaka 18 Kasım 2018 Pazar günü Saat:15.30’da oynanacak.

Bu kategoriden diğerleri: BU GURUR HEPİMİZİN »