17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

EĞİTİM BİR-SEN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

YENİ SEÇİLEN YÖNETİM İLK ZİYARETİNİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA GERÇEKLEŞTİRDİ YENİ SEÇİLEN YÖNETİM İLK ZİYARETİNİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA GERÇEKLEŞTİRDİ
Kategori Ziyaretler

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen)’na bağlı üyeler Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Eğitim Bir-Sen Arhavi Şubesi Başkanı Levent Toraman ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kabul eden Başkan Hekimoğlu, üyelerle sendikal faaliyetlerle ilgili güncel konular ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Eğitim Bir-Sen Arhavi Şubesi Başkanı Toraman, Başkan Hekimoğlu’nun eğitim camiasına hizmetlerinden dolayı hem teşekkür ziyareti yaptıklarını, hem de yeni yönetim üyelerinin tanışması maksadıyla ziyarete geldiklerini söyledi. İlçemizde 110 üyesiyle ilk sırada yer aldıklarını belirten Başkan Toraman, amaçlarının ülke kalkınmasının ancak eğitimle olabileceğini yılmadan usanmadan vatandaşlara anlatmak ve özgür iradeye dayalı hür ve ilkeli sendikacılık prensiplerini benimsemek olduğunu dile getirdi.

Eğitim Bir-Sen olarak yapmış oldukları ziyaretten ötürü teşekkür edip çok değerli öğretmen ve idarecilerin yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Hekimoğlu ise; “Eğitim adına ve sendika olarak her türlü desteğe hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Dün olduğu gibi bugün de tüm eğitim kurumlarımızın sorunlarını ele almak ve çözümünde paydaş olmak için her zaman hazırız. 2009 yılında Milli Eğitim’in sorunlarıyla ilgili ele aldığımız konular çok farklı iken bugün bambaşka konuları ele alıyoruz. Bu da nerden nereye geldiğimizin bir göstergesidir. Seçilen yeni yönetim kurulumuzun ilçemize hayırlı olmasını ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Yeni Yönetim Kurulu Listesi:
Levent Toraman (Başkan)
Süleyman Hilmi Güney