17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

FATİH SULTAN MEHMET İLKOKULU’NDAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ PLAKET TAKDİM EDİLDİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Kategori Ziyaretler

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu okul idarecileri, okul aile birliği başkanı, öğretmen ve öğrenciler Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisinin okula yapmış olduğu desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Eğitime hemen her ortamda desteğini esirgemeyen ve bu konuda sınırsız desteğini sunan Başkan Hekimoğlu, yapılan bu jestten ötürü ziyaretçilere teşekkür etti. Başkan Hekimoğlu öğrencilerin daha kaliteli bir ortamda eğitim – öğretimlerine devam etmeleri için çabaladıklarını belirterek elinden geleni yapmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürü Süleyman Hilmi Güney, Okul Müdür Yardımcısı Musa Sarı, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Baş ve öğrenciler Başkan Coşkun Hekimoğlu’na okulda yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.  Ziyarette Boğaziçi Mahallesi Muhtarı Cengiz Kurdoğlu da yer aldı. Öğrencilerin eğitimleri için öğretmenlerle birlikte sistemli bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Okul Müdürü Güney, çocukların başarısı için ellerinden gelen her türlü fedakârlıkta bulunduklarını ifade etti.

Ayrıca ziyarete gelen konuklar okul içi ve çevresinde yapılması istenen çalışmaları Arhavi Belediyesi ve İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “Okullar Hayat Bulsun” projesi adı altında gerçekleştirmek istediklerini belirttiler. Başkan Coşkun Hekimoğlu da belediye olarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında genel bir değerlendirmede bulunarak, yeni plan ve projelerinin de önümüzdeki günlerde faaliyete geçirileceğini dile getirdi. Ziyaret sonunda hizmetlerinden ötürü Başkan Hekimoğlu’na plaket takdim edildi.