17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÇİFTEKÖPRÜ VE MENÇUNA ŞELALESİ GEZİSİ DÜZENLENDİ

ÖĞRENCİLER İLÇEMİZİN TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİNİ GEZDİ ÖĞRENCİLER İLÇEMİZİN TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİNİ GEZDİ
Kategori Sosyal İşler

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu öğrencilerine gezi programı düzenlendi. İkincisi düzenlenen gezide ilçemizin tarihi ve turistik yerleri olan Çifteköprü ve Mençuna Şelalesi gezildi. Düzenlenen gezi programına Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Meslke Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Özdemir, Yüksekokul Sekreteri Mustafa Yüksel ve öğrenciler katıldı.

Arhavi Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Spor Yönetimi, Turizm ve Seyahat Hizmetleri ile Turizm ve Otel İşletmeciliği 1.sınıf öğrencilerinin katıldığı gezi programında ilçemizin tarihi ve doğal güzellikleri bakımından zengin bölgesi Kamilet Vadisi gezildi. Öğrenciler gerçekleştirilen gezi programından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yüksekokul Müdür Yardımcısı Özdemir, gezi programının düzenlenmesine öncülük eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkürlerini sundu. Türkiye’nin ender doğal tabiat alanlarından biri olan Kamilet Vadisi’ne gezi düzenlediklerini belirten Başkan Hekimoğlu ise, amaçlarının eğitim – öğretimlerine ilçemizde devam eden yüksekokul öğrencilerine tarih ve doğanın iç içe olduğu bu alanı tanıtmak olduğunu dile getirip geziye katılan herkese teşekkürlerini iletti.