16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

CUMHURİYET CADDESİ’NDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

TAMAMLANDIĞINDA YOL APAYRI BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK TAMAMLANDIĞINDA YOL APAYRI BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları dur durak demeden devam ediyor. İlçe merkezi ve mahallerinde başlatılan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle yol betonlama çalışması bu kez Cumhuriyet Mahallesi’nde başlatılacak. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından Lipton Yolu ile İl Özel İdaresi binası arası olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi’nde start alan çalışma ile yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor.

Bölgede yol genişletme, alt yapı, kanal bağlama ve menfez çalışmaları sürüyor. Yapılan çalışmaların akabinde yol standardı beton dökmeye müsait olur olmaz betonlama çalışmalarının başlayacağını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Finisher ve silindir aracı kullanılarak gerçekleştirilecek betonlama çalışmasının şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi. Çalışmaların bu bölgede tamamlanmasının ardından ihtiyaç duyulan ve Finisher aracının rahat hareket edebileceği bölgede betonlama çalışmaları tekrar başlatılacak.

Son Düzenlenme Perşembe, 08 Kasım 2018 14:04