16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23
YOL İLÇEMİZE VE MAHALLE HALKINA HAYIRLI OLSUN YOL İLÇEMİZE VE MAHALLE HALKINA HAYIRLI OLSUN
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından başlatılan yol betonlama çalışmalarında sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi Kapisre Deresi boyunca cezaevi yolu olarak bilinen Şehit Karlıoğlu Muhammet Caddesi’nde Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle başlatılan yol betonlama çalışmalarında sona gelindi. Bölge ilçe halkının hizmetine açıldı.

Geçtiğimiz günlerde betona uygun hale getirilen zeminde betonlama işlemi yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda söz konusu bölgede yapılan asfalt çalışmasından kalan ve üçüncü köprü ile asma köprü arasındaki bölge olarak da bilinen bölgenin standardını iyileştirme adına başlatılan bu çalışmalar mahalle sakinlerinin de memnuniyeti ile sonuçlanmış oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, finisher ve silindir aracı kullanılarak yol betonlama çalışmalarının bu bölgede de tamamlandığını belirterek çalışmaların Cumhuriyet Mahallesi’nde tekrar başlayacağını belirtti.

Son Düzenlenme Perşembe, 08 Kasım 2018 14:57