21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON (SSB) TEKNOLOJİSİYLE YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

ÇALIŞMALAR CEZAEVİ YOLU BÖLGESİNDE DEVAM EDİYOR ÇALIŞMALAR CEZAEVİ YOLU BÖLGESİNDE DEVAM EDİYOR

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri ile İl Özel İdaresi ekipleri tarafından çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından Aşağı ve Yukarı Hacılar Mahallelerinde yapılan yol betonlamasının ardından çalışmalar Cumhuriyet Mahallesi’nde sürüyor. Cumhuriyet Mahallesi Kapisre Deresi boyunca cezaevi yolu olarak bilinen Şehit Karlıoğlu Muhammet Caddesi’nde Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle yol betonlama çalışması başladı.

Geçtiğimiz yıllarda söz konusu bölgede yapılan asfalt çalışmasından kalan ve üçüncü köprü ile asma köprü arasındaki bölge olarak da bilinen bölgede yollar eski görünümünden kurtarılmayı amaçlıyor. Finisher ve silindir aracı ile süren betonlama çalışmaları diğer bölgelerde devam edecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 03 Ocak 2019 14:06