16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

YUKARI HACILAR MAHALLESİ’NDEKİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

ÇALIŞMALAR İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGEDE TEKRAR BAŞLATILACAK ÇALIŞMALAR İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGEDE TEKRAR BAŞLATILACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından başlatılan yol betonlama çalışmalarında sona gelindi. Kısa bir süre önce Yukarı Hacılar Mahallesi Ali Rıza Çarmıklı Caddesi’nde Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle başlatılan yol betonlama çalışmaları tamamlandı. Cadde hizmete açıldı.

Geçtiğimiz günlerde betona uygun hale getirilen zeminde betonlama işlemi yapıldı. Bakımsız yolların standardını iyileştirme adına başlatılan bu çalışmalar mahalle sakinlerinin de memnuniyeti ile sonuçlanmış oldu. Söz konusu bölgeyle ilgili açıklamalarda bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, finisher ve silindir aracı kullanılarak yol betonlama çalışmalarını tamamladıklarını akabinde Kapisre deresi boyundaki cezaevi yolunda  yol betonlama çalışmasının tekrar başlayacağını belirtti.