16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

“NOKTA CAFE” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞ TÖRENİNE KAYMAKAM HASAN ONGU VE BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU DA KATILDI AÇILIŞ TÖRENİNE KAYMAKAM HASAN ONGU VE BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU DA KATILDI
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de Gıda sektöründe yeni bir işletme daha hizmete girdi. “Nokta Cafe” adıyla hizmete giren yeni işletme için açılış töreni düzenlendi. Musazade Mahallesi, Ziraat Bankası yanında hizmete giren iş yerinin açılışını ilçe kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu birlikte yaptı. Açılış töreninde ilçe esnafı ve vatandaşlar yer aldı.

Gıda sektöründe yeni açılan işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahibini tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti.

İşletme sahibi, kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.