16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

ARHAVİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMIMIZ BU HAFTA TOKAT DEPLASMANINDA MÜCADELE EDECEK

TAKIM TOKAT BELEDİYE PLEVNE   MAÇI İÇİN YOLA ÇIKTI TAKIM TOKAT BELEDİYE PLEVNE MAÇI İÇİN YOLA ÇIKTI
Kategori Spor

Efeler Ligi’nde ilçemizi temsil eden Arhavi Belediyespor erkek voleybol takımımız, bu hafta Tokat deplasmanında ter dökecek. Tokat Belediye Plevne takımı ile karşılaşacak takım tüm hazırlıklarını tamamlayarak Tokat iline hareket etti.

Ligde güçlü rakiplarinden aldığı önemli puanlarla dikkat çeken temsilcimiz Arhavi Belediyespor, ligin 4. Haftasında deplasmanda    Tokat Belediye Plevne takımına konuk olacak. Geçtiğimiz hafta güçlü rakibi Arkas Spor’u kendi sahasında yenerek moral ve özgüven kazanan temsilcimiz yine galibiyet parolasıyla sahada olacak. Karşılaşma 4 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Tokat Ali Yücel salonunda oynanacak.

Kafileyi Tokat iline yolcu eden Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, takıma karşılaşmada başarılar dileyerek, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Kasım 2018 20:53

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »