16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK HALK OYUNLARI EKİBİ YILDIZLAR TÜRKİYE FİNALİNE KATILIYOR

EKİP DENİZLİ’YE YOLCU EDİLDİ EKİP DENİZLİ’YE YOLCU EDİLDİ
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi Denizli’de yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Finali’ne katılmak üzere yola çıktı. Kafile Arhavi Gösteri Merkezi önünde Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun katılımıyla Denizli’ye yolcu edildi.

Eğitmenliğini Ersin Altın’ın yaptığı ekip, Denizli’de gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Türkiye Finali’ne hazır olduklarını belirtti. Gençleri Denizli’ye yolcu etmeye Arhavi Gösteri Merkezi’ne gelen Başkan Hekimoğlu ise, ekibe iyi yolculuklar temennisinde bulundu ve ekibin finallerde ilçemizi başarı ile temsil edeceğine inandığını ifade etti. Çekinilen fotoğrafların ardından ekip, Denizli iline hareket etti.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Kasım 2018 21:03