16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

YUKARI HACILAR MAHALLESİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON (SSB) TEKNOLOJİSİYLE BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON (SSB) TEKNOLOJİSİYLE BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Aşağı Hacılar Mahallesi’nin ardından Yukarı Hacılar Mahallesi’nde devam ediyor. Söz konusu bölgenin mahalle girişi olarak bilinen Ali Rıza Çarmıklı Caddesi’nde Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle start alan yol betonlama çalışması başladı. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bölgede incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İlçe Kapalı Spor Salonu önü ile Aşağı Hacılar Mahallesi’nde yapılan betonlama çalışmaları Yukarı Hacılar Mahallesi’nde sürüyor. Yapılan betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Yol betonlama çalışmaları ile söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren Başkan Hekimoğlu, finisher ve silindir aracı ile betonlama çalışmalarına devam ettiklerini belirtip ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Kasım 2018 21:03