16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

VALİ YARDIMCISI ADEM BAŞOĞLU’DAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

ZİYARETTE İLÇEDE SÜREN ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU ZİYARETTE İLÇEDE SÜREN ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Kategori Ziyaretler

Artvin Vali Yardımcısı Adem Başoğlu Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ziyarette bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Hukuk Müşaviri olan Adem Başoğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Cavunt da yer aldı.

Ziyarette ilçenin çeşitli noktalarında devam eden çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İlçeye dair imar, çevre, yapı ve yapım çalışmalarıyla ilgili yapılan ve yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyaretin ardından Aşağı Hacılar Mahallesi’nde devam eden yol betonlama çalışmasını gezdiler.

Vali Yardımcısı Başoğlu ve beraberindekiler Başkan Hekimoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle finisher ve silindir aracı kullanılarak çok kısa zamanda yol betonlama çalışmalarını yaptıklarını belirten Başkan Hekimoğlu, belediyenin imkanları dahilinde ilçede ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmaları sürdüreceklerini dile getirdi. Ziyaret bölgedeki incelemelerin ardından son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 01 Kasım 2018 15:43