16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMASI START ALDI

MUSAZADE MAHALLESİ EYÜP ÇARMIKLI CADDESİ ASFALTLANIYOR MUSAZADE MAHALLESİ EYÜP ÇARMIKLI CADDESİ ASFALTLANIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi Eyüp Çarmıklı Caddesi’nde yol asfaltlama çalışması başladı.

Yol asfaltlama çalışması ile söz konusu bölgedeki yol eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik, modern ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Vatandaşların desteği ile özverili bir şekilde yürütülen bu çalışmaların, en kısa zamanda tamamlanıp önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. Fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Çarşamba, 31 Ekim 2018 16:44