16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (AROSB) MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTIDA GÖREV SÜRESİ DOLAN MÜTEŞEBBİS HEYETİ YENİDEN TEŞKİL EDİLDİ TOPLANTIDA GÖREV SÜRESİ DOLAN MÜTEŞEBBİS HEYETİ YENİDEN TEŞKİL EDİLDİ
Kategori Genel Haberler

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında yapıldı. Arhavi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve müteşebbis heyeti de hazır bulundu.

Toplantı; müteşebbis heyetinin yeniden oluşturulması, müteşebbis heyeti başkanı ve başkan vakiliğinin oluşturulması, yönetim kurulunun yeniden oluşturulması, denetim kurulunun yeniden oluşturulması ve genel durum değerlendirmesi gündem maddeleriyle yapıldı.

Yapılan toplantı sonunda iki yıllık görev süresi dolan müteşebbis heyeti yeniden teşkil edilirken, yeni müteşebbis heyetinin 4 yıl süre ile görev yapacağı belirtildi.

Son Düzenlenme Salı, 30 Ekim 2018 19:04