16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23
ARHAVİSPOR HAFTAYI BERABERLİKLE KAPATTI ARHAVİSPOR HAFTAYI BERABERLİKLE KAPATTI
Kategori Spor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Arhavispor, ligin 6. haftasında Çayelispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Çayeli’de oynanan müsabaka karşılıklı atılan goller ile 1-1 sonuçlandı.

Geçen hafta yine deplasmanda Serhat Ardahan karşısında aldığı 0-0 lık beraberliğin ardından, bu hafta oynadığı karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca müsabaka 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla temsilcimiz Arhavispor Bölgesel Amatör Ligin 6. haftasını 11 puanla, 5. sırada kapatmış oldu. Arhavispor önümüzdeki hafta kendi evinde Görelespor ile karşılaşacak.

Son Düzenlenme Salı, 30 Ekim 2018 11:02