16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

FİLENİN ATMACALARI ŞANSIZLIĞINI KIRDI, GÜÇLÜ RAKİBİNİ YENEREK İLK GALİBİYETİNİ ALDI

EFELER LİGİ 3. HAFTA MÜSABAKASI: ARHAVİ BELEDİYESPOR : 3 – 2 : ARKAS SPOR EFELER LİGİ 3. HAFTA MÜSABAKASI: ARHAVİ BELEDİYESPOR : 3 – 2 : ARKAS SPOR
Kategori Spor

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi 3.  Hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Arkas Spor takımını ağırladı. Temsilcimiz çekişmeli geçen müsabakada rakibini 3-2’lik skor ile yenmesini bilerek ilk galibiyetini aldı.

Arhavi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya sporseverlerin yoğun ilgisi vardı. Salona eklenen yeni türbinler ile coşkulu bir seyirci topluluğu önünde karşılaşmaya çıkan temsilcimiz Arhavi Belediyespor, ilk iki haftada olduğu gibi yine güçlü bir oyun ortaya koydu.

Ligin güçlü ve iddialı takımı Arkas Spor ilk iki haftada aldığı iki galibiyetle dikkatleri üzerine çekerken, temsilcimiz Arhavi Belediyespor ise iki maçta da taybrek setinde güçlü rakiplerine kaybetmiş fakat 1’er puan almış, otoriteler tarafından ligin iddialı takımları arasında gösterilmişti.

3. Hafta karşılaşmasında şansızlığını kırarak kendi seyircisi önünde önemli bir galibiyete imza atan Arhavi Belediyespor Efeler Ligi’ndeki ilk galibiyetini almış oldu.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu alınan galibiyet ve güzel oyun nedeni ile teknik ekip başta olmak üzere tüm takımı kutlarken, desteğini güçlü bir şekilde gösteren ve salonu tıklım tıklım dolduran taraftarlara da teşekkür ederek tebrik etti.

Son Düzenlenme Pazar, 28 Ekim 2018 18:10

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »