16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

BAŞKAN HEKİMOĞLU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANIMIZ SAYIN FATİH DÖNMEZ İLE BİRLİKTE, NİKÂH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

GÜR VE ALTUNBAYRAK AİLELERİNİ BİR ARAYA GETİREN NİKÂH İSTANBUL’DA YAPILDI GÜR VE ALTUNBAYRAK AİLELERİNİ BİR ARAYA GETİREN NİKÂH İSTANBUL’DA YAPILDI
Kategori Genel Haberler

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yoğun iş temposu nedeni le bulunduğu İstanbul’da, ilçemizin değerli aile mensuplarından olan genç çiftlerin nikâh törenlerine katıldı. Başkan Hekimoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ile birlikte, nikâh şahitliği yaptı.

İş adamı, eski İSTAD Başkanlarından Hüseyin Altunbayrak’ın oğlu Ahmet Kaan Altunbayrak ve yine hemşerimiz Hakan Gür’ün kızı Yelda Gür’ün nikâh törenleri İstanbul Çavuşbaşı Kasrı’nda gerçekleşti. Gür ve Altunbayrak ailelerini bir araya getiren bu mutlu günde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da törene katılarak genç çiftlerin nikâh şahitliğini yaptılar.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ile birlikte, Yelda Gür ve Ahmet Kaan Altunbayrak yeğenlerimizin nikâh şahitliğini yaptık. Hayırlı olsun,  Mutluluklar diliyoruz.” Diyerek her iki aileyi de tebrik etti.