16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23
FİNİŞER İLE BETON ÇALIŞMASI GECE BOYUNCA DA DEVAM EDİYOR FİNİŞER İLE BETON ÇALIŞMASI GECE BOYUNCA DA DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri

İlçe kapalı spor salonu ve şehir stadı etrafında bulunan güzergahın betonlama çalışması gece saatlerinde de devam ediyor. Finişer makinesi ve yüksek standartlı sıkıştırılmış beton teknolojisi kullanılarak yapılan çalışmalar ile bölge betonlanarak modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Söz konusu bölgede geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmalarla zeminin uygun hale getirilmesinin ardından betonlama çalışmalarına geçildi. İl özel idaresinden temin edilen finişer makinesi ve diğer ekipmanlar ile Arhavi belediyesi fen işleri ekiplerinin katkılarıyla başlatılan çalışmalar, gece saatlerinde de devam ediyor.

Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle yapılan çalışmalar sayesinde bölgenin uzun zamandır sorun teşkil eden bir sorunu daha modern bir yöntemle tamamen ortadan kaldırılmış oluyor.

Söz konusu çevre düzenleme ve betonlama çalışmaları hafta sonu ilçemizde oynanacak olan voleybol müsabakasına, spor salonunda devam eden tribün çalışmalarıyla birlikte yetiştirilmiş  olacak.