16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

İLÇE KAPALI SPOR SALONU’NDA MODERNİZASYON ÇALIŞMALARI

SEYİRCİ KAPASİTESİNİN ARTTIRMAK ADINA SALON İÇERİSİNE PORTATİF TRİBÜN EKLENİYOR SEYİRCİ KAPASİTESİNİN ARTTIRMAK ADINA SALON İÇERİSİNE PORTATİF TRİBÜN EKLENİYOR
Kategori Spor

2018-2019 Efeler Ligi’nde Arhavi Belediyespor voleybol takımımıza ev sahipliği yapan İlçe Kapalı Spor Salonu’nda modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sezon öncesi başlatılan çalışmalarda salonda dış cephenin onarım çalışmalarının yanı sıra bina içinde duvar boyama, aydınlatma, mevcut tribün koltuk montaj, soyunma odaları, duş, tuvalet ve hakem odalarının tadilat çalışmaları sürüyor. Bu çalışmaların yanında seyirci kapasitesini arttırmak adına portatif tribünün eklenme çalışmaları da başladı.

Kale arkalarına yerleştirilecek olan portatif tribünle lig maçlarını toplamda bin kişinin izlemesi amaçlanıyor. Sporcuların ve sporseverlerin daha modern ve konforlu bir ortamda sportif faaliyetlerini gerçekleştirilmesini istediklerini dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, projede İlçe Kapalı Spor Salonu daha aktif hale geleceğini belirtip tüm sporseverleri Efeler Ligi müsabakalarında voleybol takımımızı destek olmaya davet ettiğini söyledi.