27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

İLÇE KAPALI SPOR SALONU ÖNÜ BETONLAMA ÇALIŞMALARI START ALDI

SÖZ KONUSU BÖLGE SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON (SSB) TEKNOLOJİSİYLE BETONLANIYOR SÖZ KONUSU BÖLGE SİLİNDİRLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON (SSB) TEKNOLOJİSİYLE BETONLANIYOR

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezi ve mahallerinde başlatılan yol betonlama çalışmaları, ilçemiz Boğaziçi Mahallesi’nde sürüyor. İlçe Kapalı Spor Salonu önündeki yolda Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) teknolojisiyle start alan yol betonlama çalışması çevre sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Bölgede alt yapı çalışmaları ile zeminin uygun hale getirilmesinin ardından betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre finisher ve silindir araçları kullanılarak yapılacak olan çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. İlçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde aynı yöntemle betonlama çalışmaları devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 03 Ocak 2019 15:10