21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN ÇİM BİÇME VE AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN ÇİM BİÇME VE AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Atatürk Anıtı çevresinde özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Programlı ve koordine bir şekilde temizlik işlerini yürüten ekipler çevre düzenleme çalışmaları ile görevlerini yerine getiriyorlar.

Atatürk Anıtı etrafında çim biçme ve ağaç budama çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Göreve geldikleri günden itibaren ilçenin hizmet kalitesini arttırmak için uğraştıklarını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çevre düzenleme çalışmalarının en üst seviyeye çıkarılarak ilçenin modern bir görünüme kavuşturulduğunu dile getirdi. Çevre düzenlemesi çalışmaları ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Salı, 23 Ekim 2018 13:28

Bu kategoriden diğerleri: ARHAVİ SAHİLİ IŞIL IŞIL »