16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

AFET EVLERİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

TAMAMLANAN AFET EVLERİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK TAMAMLANAN AFET EVLERİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK
Kategori Genel Haberler

İlçemizde önemli projeler arasında yerini alan Afet Evleri inşaatında sona gelindi. Başbakanlık Afet İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucunda Boğaziçi Mahallesi’nde tek blok ve 6 kat üzerine 24 daireden oluşan Afet Evleri Projesi tamamlandı.

Geçmiş yıllarda Arhavi ilçesi köylerinde oluşan doğal afetlerden ötürü mağdur olan ve zarar gören vatandaşlara yönelik yapılan konutun iç ve dış kısımlarının bitirilmesinin ardından kısa süre sonra hak sahiplerine teslim edilecek. Ayrıca önümüzdeki günlerde 72 dairelik yeni Afet Evleri Projesi için arsa temini ve proje çalışması da devam ediyor.

Son Düzenlenme Salı, 23 Ekim 2018 12:35